Родена в най-развитата северозападна част на Румъния, Мебели Симекс е вече добре позната марка. Макар и с 20 годошната си история на пазара, корените на компанията са на повече от 100 години, защото занаята за създаването на мебели се предавал от поколение на поколение още през края на XIX в. Съчетавайки функционалност и уникален дизайн мебелите Симекс се превръщат в неизменна част от личността на човека.

Имено поради това че фирмата е създадена под влиянието на немската школа за производство и търговия, където качеството и точността са закон. SIMEX се е превърнала в най-големия производител и износител на мебели в Изтона Европа.

Какво означава SIMEX?

На първо място SIMEX е стремеж към красота, усещане за наслада, безспорна изисканост и финес. SIMEX – това е изкуството в производството на мебели.

В SIMEX винаги сме ценели естественото влияние на природните богатства. Дървото е неизменна част от средата на човека, играейки основна роля в създаването на топлина и уют. Хората казват за SIMEX следните думи: „Това е изкушението да обзаведеш дома си като дворец и да се почувстваш като цар в него.“

Винаги сме се стремели да бъдем най-добрите и винаги сме успявали да вдигнем нивото на конкуренция, доказвайки себе си многократно на европейския пазар.

SIMEX е реалност!

SIMEX се състои от 6 мебелни фабрики, в които работят повече от 1500 служители. Разполагаме със собствен творчески отдел, висококачествено оборудване, специалисти в областта на дървообработката, талантливи дизайнери и внушителна дистрибуторска мрежа. С помощта на всички тези фактори, успяваме да покрием голяма част от Европа, поддържайки голям асортимент от мебелни изделия: трапезарии, спални, обзавеждане за хол и офис. Работим най-вече с орех, череша, бук и друга качествена дървесина в разнообразни нюанси, успяващи да задоволят и най-големия каприз за естетика.

SIMEX очаква да изпълни всичките Ви желания, за да създаде неповторим уют и топлина във Вашия дом!

Въпреки, че наскоро отпразнува 20 годишнината от създаването си, Мебели Симекс притежава повече от 50 годишен опит в производството на мебели. Град Simleu Silvaniei, намиращ се в северозападната част на Румъния, през последните години се превръща във важна точка от картата на мебелната индустрия в страната. В началото на 90-те години, SIMEX има почти десетилетна традиция като производител и износител на мебели насочени главно към немския пазар. Преди 10 години SIMEX направи важна и рискована стъпка като преориентира износа си към Русия, Украйна и други бивши съветски републики, което доведе до постепенно увеличаване на продажбите с всяка следваща година.

Специализирайки в производството на елегантни мебели от масив, подчинени на законите на изкуството и естетиката, зачитайки архитектурните стилове, поставяйки качеството на първо място и развивайки постоянно продуктивната си гама, SIMEX се превърна в най-важния производител на Руския и Украинския пазар.

През 2000 г. направихме още една важна стъпка в нашето развитие. SIMEX закупи 5 фабрики разположени в местностите Salaj и Satu Mare. По този начин през 2004 г. се превърнахме в силна група от компании и фабрики с над 1000 служители. Индустрия с продажби над 20 милиона евро, което представлява 80 % от износа на мебели за източна Ервопа. Продажбите се осъществяват чрез нашите партньори, с която помощ SIMEX притежава почти 30 магазина в Румъния, Русия, Украйна, Унгария, Австрия и България. Не отдавна зъздадохме мебелна къща в Москва на площ повече от 1000 кв.м.

През 2010 г. отворихме врати в България и в момента една от основните ни цели е развитието на бизнеса на Българския пазар, като вече имаме отворени два магазина, които предлагат нашите мебели в София и Варна.

Условия за ползване

1.Достъп до сайта.

www.mebelisimex.bg За ползването на този сайт трябва да се спазват следните условия.Посещавайки и използвайки го Вие се съгласявате с описаните по-долу условия.

2.Уеб-сайт.

www.mebelisimex.bg

Условията важат за всички ползватели на сайта.Сайта може да съдържа препратки към други сайтове.www.mebelisimex.bg не носи никаква отговорност за съдържанието или условията за ползване на другите сайтове.

3.Използване на уеб-сайта.

Достъпа до сайта е безплатен.Задачата на сайта е да предложи на ползвателя необходимата структурирана информация,която той може да получи бързо и лесно. За получаване на достъп за ползване на www.mebelisimex.bg e необходимо да се изпълнят следните условия:

Уеб-сайта да се използва само за лични интереси и в никакъв случай търговски.

Ползвателя да не копира или разпространява получената информация(текст, фотографии и други материали) без разрешение на администратора на сайта.

Ползвателя няма право да прави изменения по сайта,това не се отнася единствено за тези части, за които има легален достъп.

Ползвателя е длъжен да съблюдава сроковете и условията предоставени от дадения сайт.

Ползвателя носи отговорност за вреда нанесена на сайта от използването на несанкционирани програми,а също за опит за внасяне на каквито и да било промени по сайта.Ползвателя единствено носи отговорност за дейноста,която развива на този сайт.

4.Права за интелектуалната собственост:

Цел на сайта-представяне на безплатна информация.Съдържанието на сайта не се копира,лицензира,продава,разпространява без писменното съгласие на собственика на правата на интелектуалната собственост.Вие се съгласявате да не използвате,копирате, разпространявате съдържанието на сайта за търговски цели. www.mebelisimex.bg запазва всички права над сайта.

5. www.mebelisimex.bg Не носи отговорност за грешки и отсъствие на точност в сайта, материялите в него носят чисто информационен характер.

6.Изпълнението на срокове и условия на сайта касаят всички възрастови категории, ползвайки сайта Вие предварително се съгласявате със сроковете и условията изложени на този сайт.

SIMEX SRL е собственик на този уеб сайт и има всички законови права и признати автори. Потребителят използва сайта на свой собствен риск. SIMEX SRL е освободен от всякаква отговорност за преки или косвени щети, причинени от използването или достъпа до този сайт или използване на информация от този сайт.

SIMEX SRL не дава никаква гаранция за съдържанието и използването на този сайт, материалите, представени са само за информационни цели. Събирането на данни се осъществява чрез бюлетин и регистрационен формуляр от формата за контакт. Данните се използват за изпращане на информация и изпращане на атрактивни оферти от SIMEX.

SIMEX SRL не носи отговорност за съдържанието и използването на сайтове, в които се появяват линкове към сайта на SIMEX SRL. Декларацията за поверителност на тези сайтове може да се различава от тази на SIMEX GROUP. Този сайт SIMEX SRL съдържа връзки към други сайтове което не означава, че SC SIMEX SRL одобрява или е отговорен за съдържанието на тези сайтове или тяхното използване.

Потребителят получава имейл съобщения от SIMEX SRL SC само след попълване на регистрационната форма за бюлетина. SIMEX SRL си запазва правото да не изпраща съобщения за конкретни потребители, без да предлага никакво обяснение или предварително известие и без да носи отговорност за неполучаването или забавяне на тези съобщения. Лична информация, изпратени от потребителите в този сайт са защитени.

SIMEX SRL се ангажира да защити личната информация на посетителите на сайта. Тази Декларация за поверителност е предмет на Румънското и Българско законодателства. В случай на спор, първо ще се търси приятелско споразумение, в рамките на 30 работни дни от подаване на жалба в SC SIMEX SRL. Ако след изтичането на този период не се постигне споразумение ще се търси разрешаване в компетентен съд.

SIMEX SRL си запазва правото да променя и актуализира по всяко време съдържанието на този сайт и споразумението за поверителност без предупреждение.

София

жк. Младост 2, бул. „Андрей Ляпчев“, блок 261Е
+359 02 468 5685
office@mebelisimex.bg

Варна

ул. „Георги Бенковски“ 13
+359 52 960 606
office@mebelisimex.bg